CFCECAS

Acasă » STIRI » CFCECAS implementeaza sistemul de management al calitatii in formarea profesionala

CFCECAS implementeaza sistemul de management al calitatii in formarea profesionala

Înapoi la pagina www.cfcecas.ro

Contact: office@cfcecas.ro
Follow CFCECAS on WordPress.com

CFCECAS implementeaza un sistem de asigurare a calitatii in formarea profesionala in contextul dezvoltarii Cadrului National al Calificarilor.

UntitledNoul sistem de management al calitatii este dezvoltat in cadrul proiectului CALITATE INTR-O ECONOMIE BAZATA PE CUNOASTERE!”, OIPOSDRU/CPP158/DMI1.4/S/ID137421 implementat de catre Asociatia Patronala a Furnizorilor de Formare Profesionala din Romania (APFFPR) impreuna cu S.C. Rsc Consulting S.R.L.; S.C. Fiatest S.R.L; S.C. Arini S.R.L; S.C. Eurotraining Solution S.R.L. si este finantat prin POSDRU 2007-2013, Axa prioritara 1. „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, DMI 1.4 ,,Calitate in formarea profesionala continua”, CPP 158.

Acest proiect vine in intampinarea activitatii de elaborare a unor norme metodologice in ceea ce priveste formarea profesionala a adultilor, activitate desfasurata in aceasta perioada de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) in vederea alinierii la cadrul legislativ european in domeniu.

http://www.apffp.ro/