Femeile care traiesc violenta in relatia de cuplu sunt invitate sa intre in contact cu un asistent social pentru a dezvolta o strategie care sa le ajute in situatia in care se afla

logo_proiectLa solicitare, CFCECAS ofera acum suport si consiliere si femeilor victimelor violentei in familie din Bucuresti.

Femeile care traiesc in relatii de cuplu violente sunt invitate sa ne contacteze. 

Femeile victime ale violentei vor putea intra in contact cu unul dintre asistentii sociali consilieri in cazuri de violenta domestica si vor putea dezvolta o strategie care sa le ajute in situatia in care se afla.

Noi va oferim posibilitatea sa analizati situatia in care va aflati si sa primiti suport pentru a schimba aceasta situatie.

Va steptam sa ne contactati prin email contact@cfcecas.ro sau prin telefon la numarul 0745 021 882. Persoana de contact Adela Setet, consilier in cazurile de violenta in familie.


CFCECAS furnizează servicii de consiliere și asistență a femeilor victime ale violentei in relația de cuplu. CFCECAS are parteneriate de colaborare cu Directia de Asistenta Sociala Targoviste, Serviciul Public de Asistenta Social Contesti si ADRA Romania.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: