CFCECAS participa cu doua proiecte de exceptie la Conferinta Europeana in Asistenta Sociala 2015

LAST VERSION_163_17cc_action_for_change_conference_poster_83x200_PRINTPoster Child Hub FINAL VERSION

Conferinta Europeana in Asistenta Sociala va avea loc la Edinburgh in perioada 06-09 septembrie 2015. Conferinta va reuni asistenti sociali din domenii diverse de interventie si practica profesionala si va oferi asistentilor sociali oportunitatea de a impartasi experientele lor, praticile si strategiile comune in domeniul asistentei sociale la nivel european.

In cadrul conferintei exista o sectiune de postere la care CFCECAS participa cu doua proiecte:

1. Proiectul ACTION for CHANGE. Proiectul aduce o noutate in domeniul asistentei victimelor violentei domestice, atat prin modelul de implicare al beneficiarilor in modalitatea de furnizare a serviciilor de suport, dar si prin dezvoltarea unui pachet de instrumente si servicii pentru asistenta victimelor violentei domestice. Action For Change este un program DAPHNE, co-finantat de Comisia Europeana si implementat de catre un consortiu din Anglia, Italia, Ungaria si Romania in perioada 2015-2016.

2. Proiectul CHILD PROTECTION HUB FOR SOUTH EAST EUROPE. Aceste este primul proiect care va oferi o imagine asupra formarii si practicilor personalului din serviciile de protectie a copilului din regiunea South East Europe. Proiectul este implementat de catre Terre des homes, iar cercetarea privind formarea personalului din serviciile de protectie a copilului in Romania este realizata de catre CFCECAS. Cele doua organizatii, CFCECAS si Terre des hommes prezinta in parteneriat acest proiect in cadrul Conferintei Europene in Asistenta Sociala.

 

Mai multe informatii despre conferinta Europeana in Asistenta Sociala: http://www.ifsweurope2015.org

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: