CONFERINTA NATIONALA IN ASISTENTA SOCIALA 2015

Afis conferinta 2015CFCECAS (www.cfcecas.ro) impreuna cu ASproAS (www.asproas.ro) orgnizeaza, sub egida Federatiei Internationale a Asistentilor Sociali (IFSW) (www.ifsw.org), CONFERINTA NATIONALA IN ASISTENTA SOCIALA 2015, Editia A VII-a.

Conferinta va avea loc in Sibiu in perioada 19-21 iunie 2015. Tema de anul acesta este MANAGEMENTUL CONFLICTULUI IN ASISTENTA SOCIALA.

La conferinta sunt asteptati sa participe asistenti sociali, studenti in asistenta sociala, psihologi, educatori, juristi, sociologi, manageri de servicii, cadre didactice sau formatori in domeniu, persoane care lucreaza in serviciile sociale sau in managementul serviciilor sociale.

Sesiunile tematice imbina situatiile care sunt intalnite in practica serviciilor sociale si faciliteaza dezbaterea mecanismelor explicative, tehnicile si modalitatile de raspuns adaptat la contextele de lucru.

Lista sesiunilor tematice: administrare aspectelor etice si a dilemelor etice in practica asistentei sociale; managementul conflictului interpersonal si intrapersonal; conflictul intre etica profesionala si nevoile de interventie. perceptia asistentului social; conflictul intre valorile profesionale si valorile personale; conflictul angajator – angajat; managementul conflictului de interese in cazul serviciilor externalizate; practici de lucru cu persoanele care au comportament agresiv.

Pentru informatii privind inscrierea accesati link-ul: http://www.cfcecas.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=74&Itemid=116

Va asteptam.

Echipa CFCECAS si ASproAS

www.cfcecas.ro

www.asproas.ro

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: