CFCECAS organizeaza selectie pentru Women’s Shadow Board

In perioada 15-30 aprilie 2015 CFCECAS (www.cfcecas.ro) realizeaza selectie pentru contractarea a trei persoane care urmeaza sa faca parte din grupul informal de lucru: Women’s Shadow Board Romania. Acest grup de lucru este creat in cadrul proiectului Action for Change JUST/2013/DAP/AG/5538 finantat de catre Uniunea Europeana prin programul DAPHNE.

Women’s Slogo_proiecthadow Board este un grup informal de feedback si va include un numar de minim 12 femei din tarile: Romania, UK, Ungaria si Italia. Din Romania vor fi selectate 3 femei. Rolul acestui grup este de a oferi feedback asupra serviciilor si instrumentelor de lucru ce vor fi create in cadrul proiectului pentru asistarea femeilor victime ale violentei domestice care au sau sunt in riscul de a avea copii plasati in sistemul de protectie din cauza violentei in familie. Aceasta implicare este importanta pentru a ne asigura ca serviciul pilot propus, dar si instrumentele dezvoltate includ viziunea, feedback-ul si capteaza vocea persoanelor care sunt in situatia de a beneficia de suport.

Recrutarea se va face prin intermediul serviciilor de asistenta a victimelor violentei domestice publice si private si vor fi selectate femei care au trecut prin experinta violentei in familie si au avut sau au fost in riscul de a avea copiii plasati in sistemul de protectie. Persoanele selectate care vor face parte din Women’s Shadow Board Romania vor semna un contract de angajare part-time cu CFCECAS, vor beneficia de un program de pregatire si de un Mentor CFCECAS pe tot parcursul derularii activitatilor.

Women’s Shadow Board este un model de implicare si participare a beneficiarilor la cresterea calitatii serviciilor sociale.

Daca doriti sa beneficiati de activitatile acestui proiect, in calitate de organizatie/serviciu sau angajat in servicii in domeniul violentei domestice va asteptam sa ne contactati pe adresa de email: projectcfcecas1@gmail.com.

Mai multe informatii despre grupul de lucru Women’s Shadow Board gasiti pe pagina de proiect:

http://www.cfcecas.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=69&Itemid=112

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: