Presedintele CFCECAS, HERBERT PAULISCHIN, este Keynote Speaker in plenul Conferintei Globale in Asistenta Sociala 2014

Melbourne_announcementConferinta este organizata la fiecare 2 ani de catre Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW), Asociatia Internationala a Scolilor de Asistenta Sociala (IASSW) si Consiliul International in Bunastare Sociala (ICSW).

Prezentarea domniei sale in cadrul Conferintei Globale in Asistenta Sociala 2014 este: Addressing health inequalities and disadvantage for individuals and communities.

 

Extras din sumarul prezentarii:

De mai multi ani suntem din nou amenintati si afectati de o deteriorare masiva a sistemelor de asistenta sociala, ca urmare a unei crize financiare si economice internationale. Distrugerea mediului de sustinere a vietii de catre corporatii la nivel mondial este la fel de mare ca amenintarea generata de reducerea bugetului de stat pentru sectoarele asistentei sociale. Asistentii sociali sunt provocati sa dezvolte solutii de lucrul ce trebuie implementate in activitatea zilnica cu beneficiarii si, in acelasi timp, ei trebuie sa gaseasca solutii la contextul mai larg al discriminarii si excluziunii.

 

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: